Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

Verenigingen en Bestuurders

Bestuurders spelen een cruciale rol bij het creŽren van een plezierig sportklimaat. Zij sturen hun vereniging en aan en vervullen daarbij rollen waarvan zij zich bewust moeten zijn. Zij dragen met elkaar de zorg voor het opzetten van een structuur waarin positief gedrag wordt gestimuleerd en dat er gewerkt wordt met een duidelijke visie.

Bestuurders moeten zich realiseren dat zij een voorbeeldrol hebben, niet alleen in de bestuurskamer, maar ook langs de veld. Zij hebben ook een corrigerende rol, wanneer ouders misschien iets te enthousiast hun kinderen aanmoedigen en daarbij het respect voor de tegenpartij vergeten. Zij zijn degenen die werkelijk moeten optreden wanneer een serieus incident heeft plaatsgevonden. De wijze waarop zij dat doen en hoe ze dat naar hun vereniging communiceren is cruciaal voor het bereiken van een plezierig sportklimaat.

Om de verenigingen te ondersteunen heeft de NeFUB de volgende middelen: :
1. Vereningserviceloket
2. Besturen met een Visie
3. Sportief besturen
4. Verenigingsbox
5. VOG



 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 


© Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl