2 april ‘Samen Sterk Toernooi’ voor Jeugd Noord (E, C & D)

Aanstaande zaterdag 2 april speelt de E-, D- en C-jeugd in Noord voor de tweede keer dit seizoen een HAT-toernooi! Dit toernooi heeft de naam ‘Samen Sterk Toernooi’ gekregen.

Het toernooi is onderdeel van de reguliere floorball speeldagen die gepland worden door de NeFUB. Spelers van de verenigingen in Noord worden daarom aangemoedigd eraan deel te nemen. Daarnaast is het een mooie kans voor spelers die net lid zijn geworden of die niet meedoen aan de competitie om te ervaren hoe het is om wedstrijden te spelen.

Bij het toernooi zullen spelers van verschillende verenigingen in teams gemixt worden, zodat je als speler eens tegen een ander team speelt dan in je eigen competitie. De teamindeling wordt zo eerlijk mogelijk gemaakt, zodat teams ongeveer even sterk zijn.

Het Samen Sterk Toernooi vindt plaats tussen 8.45 en 14.00 uur. Doordat er met andere teams gespeeld wordt, wordt er geen wedstrijdschema online geplaatst. De tijdsindeling per leeftijdscategorie wordt door de organiserende vereniging naar de verenigingen in Noord gecommuniceerd. De A/B-teams doen niet mee aan het toernooi en spelen reguliere competitie tussen 14.00 en 18.00 uur. Het wedstrijdschema daarvan staat wel al online.

Wij wensen alle spelers, ouders, begeleiders en coaches alvast veel plezier toe!

Voor vragen met betrekking tot het Samen Sterk Toernooi, kan er contact opgenomen worden met jeugdnoord@nefub.nl.