Even voorstellen…onze nieuwe bureaumedewerker Martijn

Mijn naam is Martijn Pals, vanaf 15 augustus ben ik de nieuwe bureaumedewerker van de NeFUB. Ik kom uit Hengelo en woon daar samen met mijn vriendin en zoontje van vijftien maanden. In mijn vrije tijd ben ik trainer/coach in de korfbalsport. Verder mag ik graag een stukje hardlopen om even te ontspannen. De afgelopen twee seizoenen wilde ik nog een keer proberen om zelf weer helemaal fit te worden en dus ook zelf weer competitie te spelen. Helaas was dit in coronatijd en had ik de pech dat de competitie op een gegeven moment stil kwam te liggen. Uiteindelijk heb ik nog wel wat wedstrijden gespeeld, maar toch besloten om zelf te stoppen met actief spelen. Zelf kom ik dus niet uit de floorball sport, wat ik zeker niet als een belemmering zie. Hierin zie ik juist een uitdaging om de NeFUB te leren kennen en ook om de mooie sport te bewonderen.

Ik heb HBO Sportkunde gestudeerd aan de CALO in Zwolle. In de afgelopen twee jaren heb ik gewerkt als projectleider aan een project met kinderen met een lichte zorgindicatie. Dit was uitdagend, maar ik was ook altijd nog wel op zoek naar een baan in de sportwereld. Vanwege een aflopende subsidietermijn van het project kon ik tijdig op zoek naar iets nieuws. Na een lang sollicitatietraject met veel gesprekken kwam de NeFUB op mijn pad. Na twee positieve gesprekken had ik een goed gevoel om een nieuwe stap te zetten bij de NeFUB.

In de komende tijd ga ik mijn best doen om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen. Als jullie vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dat graag. Binnenkort ga ik een competitiedag bezoeken om de floorball sport verder te ontdekken.