Materiaal & verhuur

Floorball wordt gespeeld met een stick en een bal. Om het veld staat een boarding (kniehoogte). Een goal is 115cm hoog en 160 centimeter breed. In het goal zit een keeper. De keeper heeft een helm op en draagt beschermende kleding. Bij de kleinveld variant gebruiken we een goal van 60 x 90 centimeter en spelen we zonder keeper.


Materiaalverhuur

De NeFUB verhuurt diverse floorballmaterialen voor clinics, toernooien en evenementen. Er kan materiaal gehuurd worden voor zowel kleinveld als grootveld. U kunt bij ons terecht voor:

  • sticks en ballen;
  • doelen (grootveld en kleinveld);
  • boarding;
  • keeperspakken.

Clinics & scheidsrechters

In overleg en op basis van beschikbaarheid is het mogelijk om een clinician in te huren. Er bestaan verschillende clinics voor studenten en docenten lichamelijke opvoeding, scholen, sportverenigingen, bedrijven en iedereen die in aanraking wil komen met floorball. Tijdens de clinic worden verschillende aspecten van de sport naar voren gebracht, zoals de spelregels, het materiaal en het samen spelen. De precieze samenstelling van de clinic wordt vormgegeven in overleg met u. De floorball-ervaring staat altijd voorop. Het is ook mogelijk om uw evenement te laten begeleiden door een gediplomeerd floorballscheidsrechter.

Tarieven

Voor de verschillende materialen en personeel worden de volgende verhuurtarieven gerekend:

Aanvraag

Wanneer u materiaalhuur, een clinic of scheidsrechter wil aanvragen kunt u het aanvraagformulier invullen.

Verhuurvoorwaarden

Op alle verhuren zijn de verhuurvoorwaarden van toepassing.