Mixed Speeldag Uitgesteld

Zojuist heeft de Mixed commissie besloten de toernooidag van zondag 4 oktober uit te stellen. De communicatie is misschien wat kort dag, maar de organisatiecommissie is van mening dat de speeldag niet past in de huidige maatregelen.

RIVM en NeFUB richtlijnen laten het toe om wedstrijddagen te organiseren. Als mixed-commissie hebben we na overleg met het NeFUB bestuur toch anders besloten. Wij willen niet alleen handelen naar de richtlijnen, maar ook naar de geest van de richtlijnen.

Sporten mag en is goed, maar gezien de hoeveelheid mensen van verschillende locaties tegelijk aanwezig en de voornamelijk recreatieve aard lijkt het uitstellen van de speeldag beter. Ondanks dat de commissie reeds de opzet van het toernooi had aangepast, er blijven gelijktijdig 40 รก 50 personen aanwezig. Dit lijkt ons geen ideale situatie.

Aan het uitstellen van de mixed-dag zitten voor de deelnemende teams geen bijkomende effecten. Zodrahet organiseren van de toernooidagen weer beter in de maatregelen past, zal de dag alsnog worden gerealiseerd.