Nationaal Herenteam traint in Frederikshavn (DK)

Op 3 september is het Nationaal Herenteam (NHT) naar Frederikshavn in Denemarken afgereisd voor een tweedaags trainingskamp.

Het team verbleef in de Arena Nord; een fantastische locatie waar ze beschikking hadden over een eigen sporthal, slaapgelegenheid en eetzaal. De kok heeft met zijn uitgebalanceerde maaltijden ervoor gezorgd dat het NHT niks tekortkwam.

Het NHT speelde twee wedstrijden, die voor de spelers fysiek zwaar waren. Dit gold zeker voor de wedstrijd op zaterdag tegen Blackhawks 1. Het team werd stevig onder druk gezet en had moeite om de gewenste speelstijl te spelen. Dit leidde tot onnodige fouten. Tijdens de wedstrijd op zondag ging dat een heel stuk beter en had ons Nationaal Herenteam vaak het bovenliggende spel. Toch kwam het helaas niet verder dan een gelijkspel.

Buiten de wedstrijden om was er ook tijd voor ontspanning en teambuildingsactiviteiten. Zo heeft het team op zaterdagmiddag na de wedstrijd de kwalificatie van de F1 in Zandvoort gekeken en werd er ’s avonds na de training een NHT Pubquizzzz georganiseerd.

De geselecteerde spelers kwamen uit Nederland, Zweden, Engeland en Zwitserland. Op zondagmiddag namen de spelers als een hecht team afscheid van elkaar. Dat is mooi om te zien, want dat is een van de voornaamste doelstelling van de staf: een hecht en uitgebalanceerd team creƫren.

Check de afbeeldingen voor een impressie!