NeFUB stopt alle floorballcompetities

Ook de NeFUB heeft kennis genomen van de extra maatregelen die gisteren, maandagavond 23 maart, in de persconferentie door de overheid zijn  aangekondigd. Naar aanleiding hiervan is besloten om de alle floorballcompetities in seizoen 2019-2020 definitief te stoppen.

Zowel de senioren- en jeugdcompetities als het Mixed Toernooi en bekertoernooi zullen geen kampioenen kennen en ook het NK Jeugd 2020 gaat niet door. In de divisies in de seniorencompetitie zullen in het nieuwe seizoen geen wijzigingen plaatsvinden. Er zijn geen promoties of degradaties, alle teams komen uit in dezelfde divisie als in seizoen 2019-2020. Mocht de EuroFloorball Challenge dit jaar doorgaan, dan zullen de kampioenen van seizoen 2018-2019 worden afgevaardigd.

Nationale teams
Eén van de extra maatregelen houdt in dat het verbod op bijeenkomsten geldt tot 1 juni én dat deze ook geldt voor groepen kleiner dan 100 personen. Daarom worden ook alle trainingen van nationale teams tot 1 juni afgelast.

Voor meer informatie over de maatregelen verwijzen wij naar de website van de Rijksoverheid  meer informatie over gezondheid is te lezen op de website van het RIVM en voor sportgerelateerde vragen kunnen jullie terecht bij NOC*NSF  Voor floorballspecifieke vragen kan uiteraard contact opgenomen worden met info@nefub.nl.

De NeFUB gaat zich verder voorbereiden op seizoen 2020-2021 en we hopen dat de situatie dan toestaat dat we jullie allemaal in september weer in goede gezondheid op de floorballvelden mogen verwelkomen.