NeFUB toernooi voor senioren!

Langzaam aan wordt er voor de binnensport meer mogelijk. Er mag binnen getraind worden en de jeugd mag binnenkort weer wedstrijden spelen. Als bond hopen wij dat ook voor senioren wedstrijden snel weer mogelijk worden.

Mochten de maatregelen het toelaten, dan zouden wij op zondag 4 juli 2021 een mixed toernooi (kleinveld) willen organiseren. Leden van de NeFUB én potentiële leden zijn welkom om deel te nemen. Er is slechts ruimte voor 20 teams om deel te nemen. Bij te veel inschrijvingen, zal er geloot worden. Hieronder volgt meer informatie:

Datum: zondag 4 juli 2021
Tijdstip: 10.30 tot 17.00 uur (onder voorbehoud)
Locatie: Sportpark Bokkeduinen 11, 3819BD Amersfoort.
Leeftijd: 16 jaar en ouder

Inschrijven

  • Start inschrijving: per direct!
  • Deadline inschrijving: donderdag 17 juni 2021
  • Verenigingen kunnen teams inschrijven door uiterlijk 17 juni 2021 naar info@nefub.nl te mailen. Daarbij dienen de teamnaam, de namen van alle spelers en de kleur van het T-shirt doorgegeven te worden.
  • Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 spelers. Tijdens de wedstrijd dienen er minstens 2 vrouwen per team op het veld te staan.

Kosten en betalen

  • Ieder team betaalt 50 euro aan deelnamekosten.
  • Deze kosten worden na het toernooi bij de vereniging in rekening gebracht.
  • Is een team ingeschreven en komt het niet opdagen zonder geldige afmelding, dan zullen de kosten alsnog in rekening worden gebracht. Onder een geldige afmelding verstaan wij een afmelding wegens een situatie van overmacht. Denk bijvoorbeeld aan een corona uitbraak onder spelers van een team, waardoor onvoldoende spelers opgesteld kunnen worden.

We hebben er erg veel zin in en we zien de inschrijvingen dan ook graag tegemoet. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp of per mail!