NK Jeugd 13 mei 2023 in Utrecht

Op zaterdag 13 mei 2023 gaan we weer een NK jeugd organiseren. Alle verenigingen hebben op 23 januari een uitnodiging + inschrijfformulier ontvangen. De deadline voor teams inschrijven is op 31 maart. Heeft jouw vereniging nog geen team ingeschreven? Wacht niet te lang en schrijf het team in door het inschrijfformulier te mailen naar info@nefub.nl

Het NK Jeugd wordt gespeeld in de Galgenwaard, Utrecht. Het start om 9:00 en eindigt om 15:00. Aansluitend zullen nog de bekerfinales van de dames (12u) en heren (15u) gespeeld worden.

Parkeren
Via de NeFUB kan iedereen die met de auto komt de hele dag voor €5 parkeren bij Q-park. De link voor het registreren is in de informatiebrief meegestuurd aan de deelnemende teams.

Vrijwilligers
Om de organisatie van het NK te kunnen realiseren, zijn er vrijwilligers nodig. Daarom is het verplicht om per team dat ingeschreven wordt, naast een teambegeleider, een vrijwilliger op te geven. Meer vrijwilligers zijn uiteraard meer dan welkom. We zullen de taken zo goed mogelijk naar wens van de vrijwilligers proberen te verdelen, zodat ook zij een leuk NK beleven. Vrijwilligerstaken zijn onder andere:

  • het ontvangen de teams;
  • op en afbouwen van de boarding;
  • EHBO;
  • Wedstrijden fluiten;
  • Wedstrijdtafel;
  • Fotograaf.

Op de website van de NeFUB is speciaal een plek ingericht voor het NK Jeugd. Via de homepagina ga je naar competitie -> NK Jeugd. Of klik hier om er gelijk heen te gaan. T.z.t. komt er steeds meer informatie op te staan.