Over de NeFUB

De Nederlandse Floorball- en Unihockeybond (NeFUB) bestaat sinds 1999 en heeft als doel floorball aan te bieden aan spelers in Nederland, zowel op competitief vlak als in recreatieverband.

De NeFUB richt zich sinds zijn oprichting op het organiseren van competities en kampioenschappen, het ondersteunen van floorballverenigingen en het opzetten en ondersteunen van officiële Nederlandse teams. De NeFUB is lid van de International Floorball Federation (IFF) en NOC*NSF.

De NeFUB is in 1999 opgericht door vertegenwoordigers van een viertal Nederlandse floorball verenigingen.  Het lidmaatschap van de NeFUB staat open voor alle Nederlandse Floorball en Unihockey verenigingen. Wanneer een vereniging zich aanmeldt bij de NeFUB, worden alle leden van die vereniging automatisch lid van de NeFUB. Ook niet-Nederlanders kunnen daarmee lid worden van de NeFUB en dus meespelen in de Nederlandse competitie. Aangesloten verenigingen betalen een jaarlijkse contributie en krijgen daarmee toegang tot onze activiteiten, competities, ondersteuning en verzekering.

Ook wanneer je geen lid bent van een vereniging kan je je aanmelden bij de NeFUB. Niet georganiseerde spelers kunnen via FloorballNL rechtstreeks lid worden van de bond, zodat zij toch kunnen profiteren van het lidmaatschap en deel kunnen nemen aan de competitie. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met ons bondsbureau.