Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de NeFUB staat open voor alle Nederlandse floorballverenigingen. Wanneer een vereniging zich aanmeldt bij de NeFUB, worden alle leden van die vereniging automatisch lid van de NeFUB. Ook niet-Nederlanders kunnen daarmee lid worden van de NeFUB en dus meespelen in de Nederlandse competitie. Aangesloten verenigingen betalen een jaarlijkse contributie en krijgen daarmee toegang tot de activiteiten, competities, ondersteuning en verzekeringen van de bond.

Tarieven (per seizoen 23-24)

Lidmaatschap leden

Individuele bijdrage senioren (18+) per jaar € 45,-
Individuele bijdrage jeugd t/m 17 jaar, per jaar € 30,-
Gastleden senioren € 12,50
  • Let op: spelers die na 1 oktober worden ingeschreven betalen een half seizoen NeFUB lidmaatschap. Begin juni ontvangen verenigingen hiervoor de contributiekosten.
    Voorbeeld: een senioren-speler wordt op 30 november 2023 ingeschreven. Deze speler betaald van €22,50. Als deze speler ook nog actief competitie gaat spelen, dan is hier een wedstrijdlicentie voor nodig (€50,-), de wedstrijdlicentie kent geen korting voor latere instroom. De jeugd kent geen wedstrijdlicenties.
  • In het geval van Aspirant lidmaatschap of Volwaardig lid van NeFUB zonder ingeschreven leden, wordt in elk geval 3x een Individuele bijdrage senioren doorbelast aan de vereniging.
Teambijdragen
Senioren Eredivisie Heren * € 950,-
Senioren Eredivisie Dames * € 650,-
Senioren Eerste divisie Heren * € 600,-
Senioren Eerste divisie Dames * € 475,-
Senioren Tweede divisie Heren * € 475,-
Mixed-toernooi (per half jaar) € 175,-
A/B jeugd € 330,- (Noord), € 400,- (Midden)
C-jeugd € 300,- (Noord), € 300,- (Midden)
D-jeugd € 300,- (Noord), € 300,- (Midden)
E-jeugd € 300,- (Noord), € 300,- (Midden)
Grootveld Gemengd Toernooi
Bijdrage per team € 500,-
3v3 (kleinveld met keeper)
Bijdrage per team (per half jaar) € 350,-
Mixed (kleinveld zonder keeper)
Bijdrage per team € 175,-
Wedstrijdlicenties
Spelers uitkomend in een van de seniorencompetities moeten in het bezit zijn van een wedstrijdlicentie. Een wedstrijdlicentie wordt alleen per heel seizoen uitgegeven. De jeugdcompetities, Grootveld Gemengd, 3v3 en het Mixed Toernooi kennen geen licenties. Alle spelers in deze toernooien moeten wel speelgerechtigd zijn in NL. € 50,-

Bij vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.