Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Onder 19 team (U19) start voorbereidingen op WK


25-04-2005; 

Het Nederlands U19 team (jongens) start op 21 mei met de voorbereidingen op het WK onder 19 (jongens). Het team komt onder leiding van de bondscoaches Johan Kruseman en Roland Velu (tevens spelers nationaal heren team). Tot onze vreugde hebben we Micke Svensson, bondscoach van het Herenteam, bereid gevonden de beide bondscoaches te ondersteunen en adviseren als assistent coach.

We gaan de trainingen van het U19 team zoveel mogelijk combineren met de trainingen van het Herenteam, zodat beide teams van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Het U19 team wordt samengesteld uit de U19 selectie van 2003, clubspelers, schoolspelers en de voormalige U15 trainingsgroep in Groningen.

Spelers gezocht


Unihockey is in Nederland een nieuwe sport. Er zijn nog niet zoveel jongeren die fanatiek unihockey spelen. Het nationale team is bereikbaarder dan je denkt. Ben jij tussen 15 en 18 jaar en gek op Unihockey? Speel je unihockey bij een club of op school? Lijkt het je leuk om op een wereldkampioenschap te spelen? Meld je dan nu aan en kom op 21 mei naar de kennismakings- en selectietraining in Den Haag.

Het WK wordt gespeeld van 25 tot 30 oktober 2005 in Letland. Nederland komt uit in de B divisie en is ingedeeld in een poule met Hongarije, Rusland en Singapore.

Belangstelling? Meer weten?
Neem contact op met Hans Botman.
topsport@nefub.nl 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl