Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Hooked promoveert, Sonics en 'Whites' handhaven zich in eerste divisie


26-06-2005; 

Op zaterdag 25 juni zijn de promotie/degradatiewedstrijden over het competitieseizoen 2004-2005 gespeeld in de Schuilenburghal in Amersfoort. Er stonden drie wedstrijden op het programma. De winnaar van elke wedstrijd speelt volgend seizoen in de eerste divisie, de verliezer in de tweede divisie.

De eerste wedstrijd was een onderonsje uit Amersfoort tussen UA Sonics 1 en UA Sonics 2. Aan het eind van de wedstrijd stond de stand van 15-2 op het scorebord, UA Sonics 1 handhaaft zich in de 1e divisie.

De volgende wedstrijd was die tussen HSK Whites en de Floorball Flamingo's. De eindstand was 10-1, waarmee HSK Whites volgend jaar in de 1e divisie blijft spelen.

De derde en laatste wedstrijd die op het programma stond was GUV Quickfeet tegen MSUV Hooked. Na een spannende wedstrijd trok Hooked aan het langste eind en won de wedstrijd met 4-6. Hiermee verzekerde het team uit Maastricht zich van een plaats in de 1e divisie volgend jaar en degradeert GUV Quickfeet.

De eerste divisie bestaat volgend jaar dus uit:

HSK Blacks, Den Haag
FLoorball Agents, Amsterdam
UC Face Off, Groningen
UFC Utrecht
UA Sonics 1, Amersfoort
HSK Whites, Den Haag
MSUV Hooked, Maastricht

De teams komen daarmee uit 6 verschillende plaatsen en van 6 verschillende clubs, met een betere landelijke dekking dan ooit tevoren. Uiteraard zijn we zeer benieuwd hoe nieuwkomer Hooked zich zal manifesteren. En wie zijn volgend jaar in staat HSK Blacks het vuur na aan de schenen te leggen? 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl