Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Pilotclubs gezocht


09-08-2005; 

De NeFUB heeft een nieuw online-ledenlijst-systeem ontwikkeld onder de naam ClubPortaal. Clubs kunnen voortaan hun ledenlijst bijwerken op internet. Het gehele bestuur en ook eventuele commissies, kunnen hierdoor op ieder moment over de meest recente ledenlijst beschikken.

Ook voor de NeFUB biedt het nieuwe systeem volop voordelen. Het geeft de mogelijkheid om in de nabije toekomst ook de inschrijvingen van spelers voor de competitie digitaal af te handelen en de facturering op 1 oktober kan volautomatisch.

In de loop van het seizoen zal het nieuwe ledensysteem verplicht gesteld worden aan alle clubs. Op dit moment is een eerste testversie gereed. De NeFUB zoekt clubs die bereid zijn mee te draaien in een pilot. Op het moment dat je meedoet met de pilot profiteer je al direct van de voordelen van ClubPortaal, maar ben je bovendien in de gelegenheid om invloed uit te oefenen op de werking in de toekomst. Meldt je SVP aan als pilotclub via secretaris@nefub.nl. Voeg bij je aanmelding de laatste ledenlijst toe, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl