Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Beginnerscursus Unihockeybegeleider


29-08-2005; 

Op veler verzoek zal er zeer binnenkort een korte basiscursus unihockeybegeleider gegeven worden. Tijdens deze cursus zal ingegaan worden op eigen vaardigheid, het voorbereiden en ontwerpen van een training en het daadwerkelijk geven van een training.

De cursus beslaat naast zelfstudie een 2-tal cursusdagen te weten: zaterdag 22 oktober van 10.30-16.00u en zaterdag 26 november van 10.30u-16.00u. Dit zijn 2 zaterdagen waarop er geen competitie of beker is ingeroosterd! Voor de cursus is geen voorkennis buiten de spelregels noodzakelijk. De kosten zijn 40 euro per persoon voor de hele cursus.

De cursus zal gegeven worden door Jorg Andree, docent aan de ALO in Groningen.

De locatie van de cursus is nog niet bekend. Deze locatie zal gekozen worden afhankelijk van de herkomst van deelnemers, dus waarschijnlijk ergens centraal in het land (Utrecht, Amersfoort, Zwolle).

Het minimaal en maximaal aantal deelnemers aan de cursus is 12. Schrijf je snel in. Indien meer inschrijvingen plaats hebben dan het aantal plaatsen zal er een gewogen loting plaatsvinden waarbij we in ieder geval iedere vereniging een plek willen geven. Uiterste inschrijfdatum is 16 september en aanmelden kan via e-mail naar info@nefub.nl. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl