Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB bureau verhuist naar HIS


29-11-2005; 

Per januari 2006 gaat het NeFUB bureau verhuizen naar het Hanze Instituut voor Sportstudies (HIS) te Groningen. NeFUB en HIS hebben vandaag een zogeheten 'leerwerkovereenkomst' gesloten. Deze overeenkomst houdt in dat de HIS zorgt voor huisvesting van het NeFUB bureau en ondersteuning van de bureauwerkzaamheden door studenten.

Vanaf januari zullen een aantal HIS student als stagiair en leerwerkstudent aan de slag gaan voor de NeFUB. De studenten zullen zich vooral gaan bezighouden met het organiseren van scholencompetities in Noord Nederland. Daarnaast zullen ze ook ondersteuning bieden bij de reguliere bureautaken.

Met de leerwerkovereenkomst zijn de al hechte banden met de HIS nog verder aangehaald. De NeFUB streeft naar een intensieve samenwerking met sportopleidingen, om zo samen te werken aan de verdere ontwikkeling en verspreiding van floorball/unihockey. 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl