Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Een frisse start in 2006: nieuwe naam, nieuw adres


20-12-2005; 

"In 10 jaar is de boreling unihockey uitgegroeid tot de adolescent floorball. De tijd is nu gekomen om het warme Gasunie nest te verlaten. Samen met het Hanze Instituut voor Sportstudies in Groningen zetten we de volgende stap naar volwassenheid".

Het nieuwe jaar heeft voor de NeFUB vele verandering in petto. Zo nemen we afscheid van onze hoofdsponsor Gasunie. Dankzij de enthousiaste steun van de Gasunie hebben we de afgelopen jaren hard kunnen werken aan het ontwikkelen van unihockey in Nederland. Mede dankzij de Gasunie heeft de sport inmiddels een vaste plek verworven in het onderwijs en kennen vrijwel alle Nederlandse gemeenten de sport.

Met het wegvallen van de Gasunie steun zijn we gedwongen ons bureau in te krimpen. Per 1 januari nemen we afscheid van Karien Smit, Dirk Jan Masselink en Eva Smal. Bij deze danken we hen hartelijk voor hun steun en inzet. Een echt afscheid is het natuurlijk niet, want alle drie zijn op vele fronten actief in de floorball wereld. Vanaf januari zal Robert Kuipers onze nieuwe fort bewaken. Zijn belangrijkste taak is het organiseren van de clinics en materiaalverhuur.

Tijdens de ALV van afgelopen november is besloten om onze sport voortaan floorball te noemen. Het besluit wordt zeer breed gedragen door de verenigingen en we hebben er dan ook alle vertrouwen in om zo nog beter te kunnen werken aan de verdere ontwikkeling en positionering van onze sport.

Per 11 januari verhuist het bureau van de NeFUB naar een nieuwe locatie. Onze nieuwe gastheer is het Hanze Instituut voor Sportstudies. Ons nieuwe adres:

Nederlandse Floorball en Unihockey Bond
Corpushuys
van Swietenlaan 1
9728 NX Groningen
tel: 050-5957105
fax: 050-5953737

e-mail en website blijven uiteraard ongewijzigd.

Veel veranderingen, maar we zien de toekomst zeker met vertrouwen tegemoet. De komende weken concentreren we ons op kerstboom, kalkoen en besneeuwde hellingen om er vanaf begin januari weer volop tegenaan te gaan. Namens bestuur en medewerkers wensen we jullie prettige feestdagen en een sportief 2006! 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl