Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Floorball competitie groter dan ooit


14-08-2006; 

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en tot onze grote vreugde kunnen we melden dat de competitie ook dit jaar weer gegroeid is. In totaal hebben zich 8 teams ingeschreven voor de damescompetitie (was 6), 18 voor de heren (was 15) en wederom 20 teams voor de mixed competitie.

Nieuwkomer dit jaar is Stick2it, een gloednieuwe vereniging, opgericht door oud Sonics spelers en internationals Milan de Jong en Maarten Verweij. Stick2it gaat ambitieus van start met een heren- en mixed team.

De damescompetitie is gegroeid: Floorball Fusion is gesplitst in eigen teams van UFC Utrecht en Hooked. Verder is Face Off dit seizoen met 2 teams aanwezig.

Nieuwkomers bij de Heren zijn Stick2it, Hot Shots en Musketiers Sneek. Verder komt Messed Up met een eigen team en treden de Flamingo's komend jaar samen met UC Tilburg aan. HDM, het voormalige HSK, heeft helaas 1 team ingeleverd, maar landskampioen Agents heeft volgend seizoen 2 teams. Omdat er nu 11 teams uitkomen in de tweede divisie hebben we die grofweg gesplitst in een regio Noord en een regio Zuid, om zo het reizen te beperken. Het blijft echter 1 tweede divisie. In de tweede helft van het seizoen zullen de beste teams uit Noord en Zuid strijden om promotie naar de eerste divisie (hierover later meer).

Ook bij de Mixed zijn er de nodige wijzigingen, maar blijft het totaal aantal teams op 20. Er zijn nu 9 teams in de Mixed eerste divisie en 11 in de Mixed 2e divisie. We streven ernaar om voor beide divisies op 10 teams uit te komen.

De loting en indeling voor de beker zijn inmiddels bekend en gepubliceerd, we zijn hard bezig met de indeling voor de competities. Deze zullen we publiceren op de site onder 'competitie'.

Heren Divisie 1 
FB Agents
HDM 1
HDM 2
Hooked
Face Off 1
Sonics 1
Quick Feet

Heren, 2e Divisie Noord
Musketiers
Face Off 2
Utrecht 1
Messed Up
Sonics 2

Heren, 2e Divisie Zuid
HDM 3
UC Agents
Stick2it
Flamingo's
Utrecht 2
Hot Shots

Dames
Ladies Together
Face Off 1
Face Off 2
Quick Feet
Hooked
Utrecht
Messed Up
HDM Agents

Mixed 1e divisie
Hooked
Face Off 1, 2 en 3
FB Agents
HDM
Unisjock
Flamingo's
Messed Up

Mixed 2e divisie
Sonics
Stick Together
Messed Up 2 en 3
Hot Shots 1,2 en 3
Quick Feet
Stick2it
Utrecht
Hooked 2
  
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl