Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Development Seminar: en nu aan de slag!


17-09-2006; 

Het door de IFF aangeboden Floorball Development Seminar belooft een stevige impuls te geven aan het Floorball in Duitsland, Engeland, BelgiŽ en Nederland.

Na 4 dagen intensieve training gaan de deelnemers moe maar vol inspiratie weer naar huis. Het was een zware kluif: in korte tijd alle ins en outs van scheidsen, coachen en organiseren, gebracht door topdocenten uit Finland en Zwitserland.

Het mede dankzij Sport en Recreatie Rotterdam mogelijk gemaakte seminar krijgt nog een vervolg. Alle deelnemers is gevraagd om een plan te ontwikkelen voor de volgende 2 jaar. De directe gevolgen zullen we natuurlijk binnenkort al in de competitie mogen begroten: beter spel, betere begeleiding en betere scheidsen.

Dit was het tweede seminar in een reeks van 5. Later dit seizoen volgen nog seminars in Polen, Singapore en Canada. Een absolute aanrader (al is het wel wat ver reizen). 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl