Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Vertrek coaches nationaal herenteam


27-09-2006; 

Vandaag is bekend geworden dat zowel hoofd coach Micael Svensson als assistent coach Jacob Hoogenboom niet door zullen gaan met hun functie bij het nationaal herenteam.

Na lange tijd van onderhandelen is besloten om niet door te gaan met de samenwerking tussen Micael en de bond. Een nieuwe samenwerking van twee jaar zou teveel kosten met zich meebrengen waardoor ervoor gekozen is om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdcoach voor het herenteam.

Jacob zal voornamelijk vanwege zijn werk onvoldoende tijd tot zijn beschikking hebben om zich volledig voor het herenteam in te zetten. Hij heeft daarom besloten niet door te zullen gaan als assistent coach.

De bond wil beide coaches bedanken voor de vele tijd en energie die zij hebben gestoken in het ontwikkelen van floorball in Nederland en van het nationaal herenteam in het bijzonder. Onder hun leiding zijn de resultaten van het herenteam zichtbaar gestegen, wat een prestatie is waar zij trots op mogen zijn. Wij wensen hen veel succes in hun verdere floorball loopbaan.

Namens het NeFUB bestuur,

Edwin Menzo, commissaris topsport

  
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl