Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Uitwisseling Scheidsrechters


23-10-2006; 

Sinds dit jaar is er een scheidsrechters samenwerkingsverband met de DUB, de Duitse Floorball bond. Als gevolg hiervan hebben Johan Kruseman en Eelco Hoogwout afgelopen zaterdag in de Duitse Bundesliga de dames en heren duels tussen TV Eiche Horn Bremen en LŲwen Leipzig gefloten. Bij de dames was regerend kampioen Leipzig de winnaar, maar bij de heren trok Bremen in Sudden Death alsnog aan het langste eind.

Dit seizoen zullen af en toe Duitse scheidsrechters op Nederlandse duels worden ingedeeld, waarvan op 2 december de eerste keer zal zijn. De NeFUB scheidsrechterscommissie hoopt door deze samenwerking het niveau van de arbitrage in Nederland te verhogen. Door enkele scheidsrechters kennis te laten maken met het niveau in de Duitse competitie en een uitwisseling van kennis en ervaring hopen we dit te bereiken. Ook hopen we spoedig samenwerking met nog enkele andere landen te kunnen bewerkstelligen.

Voor fotos en verslagen (In het Duits) kan worden gekeken op www.sport-live.net. 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl