Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB-ALV: bestuurswisseling en beleidsplan


27-11-2006; Zaterdag 25 november vond in Utrecht een Algemene Ledenvergadering plaats van de NeFUB. Op de agenda stonden wijzigingen in het wedstrijdreglement en het sanctiereglement, en het vaststellen van een nieuw Meerjarenbeleidsplan.

Tijdens de ALV, waar 7 clubs bij waren vertegenwoordigd, zijn ook nieuwe bestuursleden aangetreden, en is afscheid genomen van Bart van Velzen (penningmeester), Bart Kroese (Technische zaken) en Panka Semmelink (Topsport Heren). Hierbij wil de NeFUB deze drie nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet voor floorball in Nederland.

Het bestuur ziet er nu als volgt uit:

Hans Botman (voorzitter) - Ilja Clabbers (penningmeester) - Eva Smal (secretaris, nieuw) - Edwin Menzo (topsport dames) - Ingrid Hombergen (topsport heren, nieuw) - Victor de Bruin (verenigingsondersteuning).

Hierbij willen we nogmaals de aandacht vragen voor de twee openstaande vacatures in het bestuur. We zijn op het moment dringend op zoek naar een bestuurslid Technische zaken, competitie en scheidsrechters. Daarnaast zoeken we nog steeds een bestuurslid PR en Communicatie. Voor informatie over deze vacatures kunt u mailen naar: Hans Botman, voorzitter.

Het nieuwe, ambitieuze meerjarenbeleidsplan 2006-2012 is op te vragen bij Eva Smal, secretaris. Binnenkort is het document ook op de download-sectie te vinden. Lees het eens door om een idee te krijgen van de plannen van de NeFUB!

Het nieuwe wedstrijdreglement en het nieuwe sanctiereglement zijn beide ook op te vragen bij de secretaris.

Als laatste willen we hier de aandacht vragen voor een heugelijke feit: we zijn over de 700-grens heen wat betreft ledenaantal, om precies te zijn 719! Je kan het ledenaantal in de gaten houden op: Actueel ledenaantal (onderaan). 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl