Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Hooked en Stick 2 It Mixed kampioenen


11-03-2007; 

Tijdens de laatste speeldag wist MSUV Hooked haar mixed kampioenschap te prolongeren. De strijd was spannend tot op de laatste wedstrijd. Aan het begin van de speeldag waren er nog 3 kanshebbers: Hooked, Face Off en FB Agents. Het zeer trefzekere Hooked toonde zich wederom slagvaardig en wist met 3 solide partijen beslag te leggen op de titel.

Ook in de tweede divisie was het spannend tot op het laatste moment. Hier waren 5 van de 10 teams nog in de race voor de titel, die naar debutant Stick 2 It ging. Daarmee is de nieuwe vereniging sterk van start gegaan door direct promotie naar de eerste divisie af te dwingen.

De heren- en damescompetitie worden de komende maand beslist. Bij de dames heeft Face Off 1 nog 1 punt nodig voor de titel. Bij de heren 1e divisie heeft FB Agents de sterkste papieren en bij de 2e divisie is de strijd nog volledig open.

  
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl