Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Hooked en Stick 2 It Mixed kampioenen


11-03-2007; 

Tijdens de laatste speeldag wist MSUV Hooked haar mixed kampioenschap te prolongeren. De strijd was spannend tot op de laatste wedstrijd. Aan het begin van de speeldag waren er nog 3 kanshebbers: Hooked, Face Off en FB Agents. Het zeer trefzekere Hooked toonde zich wederom slagvaardig en wist met 3 solide partijen beslag te leggen op de titel.

Ook in de tweede divisie was het spannend tot op het laatste moment. Hier waren 5 van de 10 teams nog in de race voor de titel, die naar debutant Stick 2 It ging. Daarmee is de nieuwe vereniging sterk van start gegaan door direct promotie naar de eerste divisie af te dwingen.

De heren- en damescompetitie worden de komende maand beslist. Bij de dames heeft Face Off 1 nog 1 punt nodig voor de titel. Bij de heren 1e divisie heeft FB Agents de sterkste papieren en bij de 2e divisie is de strijd nog volledig open.

  
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl