Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

UC Agents en Messed Up promoveren


14-04-2007; 

Op de laatste competitie speeldag zijn natuurlijk ook de laatste beslissingen gevallen. Er waren nog 2 kandidaten voor de titel in de herencompetitie 2e divisie en 3 kandidaten voor promotie naar de eerste divisie.

Met een degelijke 3-0 zege wist UC Agents de titel in de wacht te slepen. Daarmee maken de Agents een dubbelslag: Kampioen in zowel eerste als tweede divisie. Ook het damesteam van HDM Agents deed goede zaken. Dankzij een 7-3 overwinning op Ladies Together legden ze beslag op de tweede plaats.

Dankzij een beter doelsaldo legde Messed Up beslag op de tweede plaats in de tweede divisie, waarmee debutant Stick 2 It net naast de promotie greep.

Het vorig jaar gepromoveerde Quick Feet wist zich niet te handhaven in de eerste divisie en mag het volgend jaar weer proberen in de tweede divisie.

Ondanks het warme lenteweer werd er in alle drie de hallen nog fel gestreden, natuurlijk wilde elk team het seizoen afsluiten met een goed resultaat.

Volgende week volgt nog de bekerfinale in Amersfoort. We nodigen iedereen uit te komen kijken, want we hebben een mooi programma:

11:00 bekerfinale Dames (Quick Feet - Ladies Together)
13:00 oefenwedstrijd Strabrecht College (deelnemer WK voor scholenteams) - Damesselectie
14:00 jeugdwedstrijd Sonics - Utrecht
15:30 bekerfinale Heren (HDM 1 - FB Agents) 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl