Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Oefenwedstrijden herenteams tegen Frankrijk in het weekend van 8 en 9 september


15-07-2007; 

In het weekend van 8 en 9 september zal in sporthal de Fluit te Leidschendam verschillende oefenduels gespeeld worden tussen de Franse en Nederlandse nationale herenteams. Ook zal een allstar team van spelers uit de Nederlandse competitie aantreden. 

Het U19-herenteam is druk in de voorbereiding voor het aankomende WK in november in Zwitserland. Het team zal twee interlands spelen tegen Frankrijk B. Het zal de eerste keer zijn dat het U19 herenteam op eigen bodem speelt. Het beloven dan ook twee spectaculaire wedstrijden te worden.

Het nationale herenteam zal een minitoernooi spelen tegen Frankrijk A en een allstar team van buitenlandse spelers uit de Nederlandse competitie. Kortom 3 wedstrijden van topniveau. Al met al beloofd het internationale testweekend een groot floorball feest te worden, met hopelijk velen toeschouwers.  Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl