Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

UC Face Off wint ook tweede wedstrijd, Agents uitgeschakeld


01-09-2007; 

De dames van UC Face Off hebben zojuist ook hun tweede wedstrijd gewonnen. In een spannende en gelijkopgaande strijd werd de Estse kampioen SK Saku Fortuna met 5-4 verslagen.

De wedstrijd tussen de Poolse kampioen Aligator Gdynia en de Russische kampioen Nizhny Novgorod is in een 8-9 overwinning voor de Russische dames geŽindigd. Daarmee heeft Face Off morgen in de beslissende wedstrijd tegen Nizhny Novgorod aan een gelijkspel genoeg voor kwalificatie voor het eindtoernooi in januari 2008 in Finland. Dat zou een ware sensatie zijn, want nog nooit wist een Nederlands team zich bij de beste 8 clubteams in de wereld te scharen!

Alle 4 de teams blijken behoorlijk aan elkaar gewaagd en het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Het herenteam van FB Agents heeft zijn halve finale tegende Russische kampioen DRS Archangelsk met 22-6 verloren. De Agents zijn daarmee uitgeschakeld voor kwalificatie. Zondag spelen ze nog op de derde plaats tegen de Estse kampioen TT‹ SK.

De Nederlandse kampioenen spelen deze week de Euro Floorball Cup kwalificaties in Noorwegen. Alleen de winnaar kwalificeert zich voor de eindronde, die in januari 2008 in Finland wordt gespeeld. 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl