Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

UC Face Off verliest derde wedstrijd


02-09-2007; 

De dames van UC Face Off hebben hun derde en beslissende wedstrijd tegen de Russische kampioen Nizhny Novgorod met 3-9 verloren. Daarmee winnen de Russische dames het toernooi en de kwalificatie voor de eindronde van de Euro Floorball Cup in januari 2008 in Finland.

Na twee uitstekende partijen tegen de Poolse en Estse kampioenen was de pijp leeg. Na een goede start, resulterende in een 2-1 tussenstand na de eerste periode, kwam de Russische scoringsmachine op dreef. Is het lot of is het toeval? De gelijktijdig gespeelde wedstrijd tussen de Estse en Poolse kampioen eindigde ook in 3-9. Daarmee behalen de Poolse dames de derde plaats en de Estse dames de 4e en laatste plaats.

Face Off kan terugkijken op een geslaagd toernooi. Het is natuurlijk jammer dat de kwalificatie niet gehaald is, maar het scheelde niet veel. Technisch en tactisch kon Face Off prima mee. Zoals we ook vorig jaar en tijdens de WK in Mei al zagen is de uitdaging voor het Nederlands dames floorball nu vooral het verbeteren van de fysiek en het opdoen van meer wedstrijdervaring. Maar dat de kwalificatie binnen handbereik ligt is duidelijk!

  
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl