Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

FB Agents behalen vierde plaats


02-09-2007; 

Het Herenteam van FB Agents heeft het EFC kwalificatietoernooi afgesloten met een vierde plaats. De laatse wedstrijd tegen de Estse kampioen TT‹ SK (EST) werd met 8-3 verloren. In de tweede en derde periode ging de stand vrijwel gelijk op, maar dat was onvoldoende om de in de eerste periode opgelopen 4-0 achterstand in te lopen. Agents sloten het toernooi af en stijl, met een benutte strafbal van International Il Shik Sloover.

Dit toernooi heeft duidelijk gemaakt dat de verschillen bij de heren nog erg groot zijn. De zeer forse nederlagen tegen de kampioenen uit Noorwegen en Rusland staan in schril contrast met de ruime overwinning op de Britse kampioen, een beeld dat we ook al zagen in andere jaren. Nederland heeft daarmee een redelijk stabiele middenpositie in het internationale veld. Waren de dames dit jaar dicht bij kwalificatie, voor de heren is dat de komende jaren nog een brug te ver.  
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl