Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Interlands in Leidschendam


08-09-2007; 

Tijdens het Interlandweekend in Leidschendam was het vandaag aan Nederland en Frankrijk om een All Star Team van buitenlanders in de Nederlandse competitie te bestrijden. 's Morgens was het de beurt aan Nederland. Echter, tijdens de eerste periode bleek het All Star Team een klasse beter. Een 3-0 eindstand van de eerste periode was dan ook resultaat. De periodes daarna kwam Nederland steeds beter in het spel, terwijl het All Star Team steeds onrustiger ging spelen. Het was echter niet genoeg om een periode of de wedstrijd te winnen, en na 1-1 en 2-2 was de eindstand 6-3.

In de wedstrijd erna nam Nederland U19, aangevuld met enkele jonge internationals van het "grote" Nederland, het op tegen Frankrijk B. Een spannend duel ontspon zich, maar helaas lukte het Nederland U19 niet om de wedstrijd te winnen, ondanks dat de eerste periode met 2-1 werd gewonnen. Uitslag: 5-3 voor Frankrijk B. Morgen volgt de revanche.

Daarna was het de beurt aan Frankrijk A om het op te nemen tegen het All Star Team. En het leek de Fransen te gaan lukken. In een gelijkopgaande wedstrijd had Frankrijk de betere kant van de score, en de voorsprong werd dan ook gestaag opgebouwd tot 2-0 na de 1e periode. Echter, in de 2e periode begon het All Star Team een licht overwicht te creŽren, en de aansluiting te vinden. 3-2. In de laatste periode bleek Frankrijk moe gestreden na reeds een lange dag vol training en liep het All Star Team uit naar een 5-3 overwinning.

Morgen staan de eerder genoemde wedstrijd tussen Nederland U19 en Frankrijk B op de planning, alsmede de ontmoeting tussen Frankrijk en Nederland. Gaat het Nederland eindelijk lukken de Fransen te verslaan? 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl