Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Verslag jeugd regiocompetitie Midden


30-11-2007; De eerste ronde in de jeugdcompetitie Midden-Nederland is inmiddels al weer even geleden gespeeld.

De A-jeugd speelde dit jaar voor het eerst in de competitie grootveld. In deze categorie bestaan leeftijdsverschillen van vier jaar en dit was bij twee wedstrijden in het resultaat te zien. Twee teams, Sonics A1 en UFC Utrecht A1, behaalden een ruime overwinning. Voor de tegenstanders was dit een goede wedstrijd om van te leren. De laatste wedstrijd, UFC Utrecht A2 Ė Sonics A2, was een ware thriller. In de laatste minuut van de wedstrijd werd de stand gelijk getrokken en dit was gezien het wedstrijdbeeld een verdiende uislag.

Bij de B-jeugd staan na twee wedstrijden 3 teams met het maximaal aantal punten bovenaan. Floorball Freakz B1 en twee teams van de Sonics, B1 en B3. Het zal een uitdaging worden voor de andere teams om hier tegen te spelen.

Bij de C-jeugd gaan de teams zij aan zij. Er steekt hier geen team met kop en schouders boven de andere uit. Er zijn maar liefst 5 teams die op een puntentotaal van 3 of 4 punten zitten. Dit zal een spannende poule gaan worden.

Alle wedstrijdresultaten kan je bekijken op de site van UFC Utrecht


 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl