Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

U.C. Face Off viert tweede lustrum


22-01-2008; Studentenfloorballvereniging U.C. Face Off uit Groningen viert deze week haar tiende verjaardag. De club werd op 22 januari 1998 opgericht door 5 mensen: Bert Mulder, Karen de Vries, Irith Hoffmann, Wieneke Westerveld en Johan Kruseman (bekende namen sindsdien voor floorball in Nederland).

De club grossierde in de afgelopen jaren in tweede plaatsen bij de mixed, een reeks dat illuster begonnen werd tijdens de eerste finale bij de mixed tegen stadsgenoot GUV Quick Feet. Die finale werd onderbroken door de vuurwerkramp in Enschede, en ging uiteindelijke verloren met 4 tegen 3.

De club heeft ook successen gevierd: tweemaal een kampioenschap bij de dames en meerdere titels bij het NSK unihockey. Veel leden van de club zijn na hun lidmaatschap bij Face Off verder gegaan met floorball, verspreid over het hele land. Zo is de topscoorder bij de mixed, Il Shik Sloover, een oud lid van U.C. Face Off, net als de rest van de top 5. De dame die de eerste transfer naar het buitenland maakte vanuit Nederland is ook een Face Off'er: Anna Kijlstra (naar UHC Thun in het seizoen 2005-2006).

De Nederlandse Floorball en Unihockey Bond feliciteert U.C. Face Off met het tweede lustrum. Voor meer informatie kijk op de website van Face Off of het lustrum zelf.


 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl