Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nederlandse Scheidsrechters op Heren WK


09-03-2008; 

De Nederlandse scheidsrechters Eelco Hoogwout en Johan Kruseman zijn door de IFF aangewezen voor het Wereldkampioenschap heren C divisie. Het WK wordt gespeeld van 21 t/m 27 april in Bratislava, Slowakije.

In totaal doen 9 landen mee aan dit WK. Net als onze scheidsrechters, maken ook een aantal teams hun debuut: ServiŽ en Liechtenstein. De andere landen waren al eerder actief op WK niveau: AustraliŽ, Canada, Frankrijk, Spanje, Korea, Slowakije en GeorgiŽ. Het Nederlands Herenteam speelt in december 2008 het WK in de B divisie.

Eelco en Johan hebben de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij competitiewedstrijden in Denemarken, Duitsland, BelgiŽ en Nederland. Daarnaast waren ze actief bij de Czech Open en het WK voor scholenteams in 2007. Nu maken ze hun debuut op WK niveau. Daarmee zet ook het Nederlandse Floorball weer een nieuwe stap.

Namens de hele Nederlandse floorball gemeenschap wensen we Eelco en Johan veel succes! 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl