Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

HDM Mixed pakt titel


06-04-2008; 

Tijdens de spannende slotdag van de mixed competitie in Sporthal Nieuw Galgenwaard heeft HDM haar voorsprong op directe concurrent Face Off niet meer uit handen gegeven en zelfs weten te vergroten. HDM wist de laatste 3 duels overtuigend te winnen, waar Face Off nummer 3 van de competitie Unisjock de punten moest laten. HDM lijkt dit jaar grossier in titels te worden aangezien zij nog in de race zijn voor alle prijzen.

In de tweede divisie was de titel voor Sonics 2. Het jongere broertje van Sonics 1 wist Sonics 1 in een onderling duel op de slotdag achter zich te houden. Sonics 1 werd hierdoor uiteindelijk 3e. De 2e plek was voor UFC Utrecht 1.

Wellicht vinden er later dit jaar nog promotie-degradatie wedstrijden plaats. Deze zijn reeds ingepland in de kalender, maar wellicht niet noodzakelijk als volgend jaar naar een poulesysteem wordt overgestapt.


Bij deze nog een oproep aan alle wedstrijdorganisatoren om de wedstrijdformulieren zo snel mogelijk op te sturen naar het bondsbureau in Nieuwegein. Deze formulieren hebben we nodig om de uitslagen te controleren, zodat we ook de topscorers bekend kunnen maken! 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl