Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

HDM succesvol op alle fronten


13-04-2008; 

Tijdens de voorlaatste speelronde hebben zowel de dames als de heren van HDM de titel veiliggesteld. UFC Utrecht verzekerde zich van de winst in de tweede divisie en daarmee promotie naar de eerste divisie. Alle winnaars worden op 19 april na hun laatste wedstrijd gehuldigd.

Vorige week legde HDM ook al beslag op de mixed titel. We kunnen dus zonder meer spreken van een geslaagd seizoen voor het Haagse Floorball. De heren van HDM 1 hebben dit seizoen alle wedstrijden gewonnen en de dames hebben in de voorronde alleen van Face Off verloren. Beide teams hebben zich bovendien gekwalificeerd voor de bekerfinales op 24 mei in Enschede.

In de strijd tegen degradatie zijn de beslissingen nog niet gevallen. Messed Up en Face Off strijden volgende week in een onderling duel om degradatiewedstrijden te voorkomen. UC Agents en Hooked bepalen in een onderling duel wie rechtstreekse degradatie gaat ontlopen.

Stick2it en Quick Feet zullen vanuit de tweede divisie aantreden voor de strijd om promotie naar de eerste divisie. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl