Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB en NLCoach sluiten samenwerkingsovereenkomst


02-06-2008; 

Onder het toeziend oog van Judo legende Cor vd Geest hebben NL Coach directeur Bert Bouwer en NeFUB voorzitter Hans Botman afgelopen zaterdag hun handtekening gezet onder de intentieverklaring tot samenwerking.

De NeFUB ziet NLCoach als DE vertegenwoordiger van de Nederlandse Coaches/trainers en wil graag samenwerken met NLCoach bij het opleiden en ondersteunen van haar floorball trainers. NLCoach ziet floorball als een waardevolle aanvulling op het sportlandschap en wil de NeFUB ondersteunen bij het verkrijgen van meer bekendheid voor floorball. De NeFUB zal het lidmaatschap van NLCoach promoten onder haar trainers en een bijdrage gaan leveren aan de NLCoach activiteiten. Zo willen we komend najaar tijdens de Coaches on Tour een workshop gaan aanbieden speciaal voor floorball trainers.

NLcoach is dť organisatie voor iedere coach, ongeacht de tak van de sport of het niveau waarop de trainer/coach sporters begeleidt. NLcoach zet zich in voor de professionalisering van de trainer/coach in Nederland. Coachen is een vak. NLcoach tilt dit vak naar een hoger plan door te Inspireren, te Steunen en te Organiseren.

Speciaal voor alle NeFUB trainers en coaches biedt NL Coach nu een kennismakingsabonnement van 30 euro. Daarvoor krijg je het blad NLCoach, gereduceerde toegang tot congressen, workshops en seminars en diverse vormen van ondersteuning. Een onmisbaar lidmaatschap voor iedere zichzelf respecterende coach. Interesse? Stuur een mailtje naar info@nefub.nl en we sturen je het speciale aanmeldingsformulier. 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl