Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Floorball trainer voor de klas in Utrecht


03-12-2008; 

In 2009 gaat de NeFUB overal in de provincie Utrecht floorball lessen verzorgen op de basisscholen. Met het project 'Floorball Freakz Utrecht' willen we in zoveel mogelijk plaatsen rondom Utrecht en Amersfoort de jeugd kennis laten maken met floorball. Tegelijk onderzoeken we de mogelijkheden om in deze plaatsen nieuwe jeugd trainingsgroepen op te starten. Als eerste pilot starten we met een nieuwe trainingsgroep in Houten.

De komende jaren willen we dan ook in andere plaatsen trainingsgroepen gaan opstarten en uiteraard onderzoeken we de mogelijkheden om dit project ook in andere provincies op te starten.

Het project Floorball Freakz Utrecht wordt uitgevoerd door de NeFUB, in samenwerking met Sportservice Midden Nederland en de verenigingen UFC Utrecht, Stick 2 It en UA Sonics. Het project is mede mogelijk dankzij een subsidie van de provincie Utrecht.

  
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl