Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Salming nieuwe main supplier van de NeFUB


01-02-2009; 

Salming Salming Floorball is de komende vier jaar de hoofdleverancier van de NeFUB. Zondag 1 februari hebben Salming Floorball en de NeFUB een vierjarig contract gesloten.

Salming is Main Supplier van de NeFUB. We krijgen van Salming materialen voor onze clinics, toernooien en materiaalverhuur.
Salming is tevens Supplier van de nationale teams, wat betekent dat de spelers in kleding van Salming worden gestoken.
Tot slot ondersteunt Salming de scheidsrechters. Alle scheidsrechters kunnen tegen sterk gereduceerd tarief een scheidsrechtersoutfit aanschaffen. Samen met Salming zullen we er voor zorgen dat er voor alle clubs en hun scheidsrechters een mooi pakket komt te liggen.

De NeFUB is zeer verheugd met deze overeenkomst. De komende vier jaar voorziet Salming ons van kwalitatief hoogwaardig materiaal waarmee we de sport nog beter kunnen neerzetten. Het totale pakket is bovendien veel beter en breder dan onze eerdere sponsorovereenkomsten.

SalmingSalming biedt onder de naam 'Campus' ook een hoogwaardige lijn betaalbare schoolmaterialen aan, zodat het nu ook voor scholen aantrekkelijk wordt om de overstap te maken op IFF goedgekeurde wedstrijdsticks. 

Salming is een van de leidende floorballmerken. Sinds de start in 2001 werkt Salming aan een voortdurende uitbreiding en verbreding van haar productlijn. Wereldwijd is Salming sterk in opkomst. De Salmingsticks mogen zich in een sterk stijgende populariteit verheugen. Salming heeft bovendien een actief beleid richting de scholen en wil graag helpen bij de verdere verspreiding van de floorballkennis door het aanbieden van informatie, lesmatieraal en filmpjes op haar website. Salming is bovendien het enige merk dat ook speciale floorballschoenen ontwikkeld heeft. 
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl