Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Tilburg Floorball promoveert naar Eerste divisie


20-04-2009; Met een overwinning op UFC Utrecht 2 is Tilburg Floorball kampioen geworden van de 2e divisie. Met nog 2 speelrondes te gaan zijn de Tilburgse heren niet meer te achterhalen.

GUV Quick Feet lijkt beslag te gaan leggen op de 2e plaats en om de 3e plaats (die ook recht geeft op een promotie/degradatiewedstrijd) wordt nog gestreden door UFC Utrecht 2, UA Sonics 2 en UA Sonics 3.

Tegenstanders bij deze promotie/degradatiewedstrijden zijn UA Sonics 1 en het vorig jaar gepromoveerde Stick2it. UC Agents kan rechtstreekse degradatie niet meer ontlopen.

Bovenaan de ranglijst staat HDM 1 er uitstekend voor. Alleen met een ruime zege bij het afsluitende onderlinge duel kan FB Agents een Haagse kampioensfeestje nog verstoren. UFC Utrecht 1 en HDM 2 zijn inmiddels uitgeschakeld.

Bij de dames blijft het spannend tot de laatste ronde. UA Sonics is 5 punten los, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld dan de enige overgebleven concurrent UFC Utrecht 1. De Utrechtse dames hebben 2 overwinningen nodig om de titel in de wacht te slepen. Voor Sonics volstaat een gelijkspel in de afsluitende wedstrijd op 16 mei.

De laatste speelronde op 16 mei kan dus zowel bij de heren als de dames de beslissing brengen. Alle reden om te komen kijken!


 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl