Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Damesteam verliest van Noorwegen en Zwitserland


10-09-2009; In voorbereiding op het WK aanstaande december speelt het damesteam een oefentoernooi in Polen.

De eerste wedstrijd, donderdagmorgen om 08:00 moesten de dames meteen vol aan de bak tegen Noorwegen. Zoals verwacht waren de Noorsen een tandje te sterk, resulterend in een 12-2 overwinning. Dezelfde avond nog was de tweede wedstrijd tegen Zwitserland, met 9-0 voor Zwitserland als uitslag. Zeker geen slecht resultaat tegen de voormalige wereldkampioen. Bovendien was het voor Zwitserland de eerste wedstrijd, terwijl de Nederlandse dames al een zware pot in de benen hadden. Hulde ook voor de Nederlandse keepsters die in elke wedstrijd meer dan 40 schoten te verwerken kregen!

Na het wegvallen van Letland bestaat het deelnemersveld uit 9 landen, waaronder de sterke A naties Noorwegen, Zwitserland, Finland, Tsjechie, Denemarken en Polen en de B landen Duitsland, Slowakije en Nederland. In de groepsfase speelt Nederland tegen Noorwegen, Zwitserland en Denemarken.

Kijk voor meer informatie op www.floorball.org


 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 



© Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl