Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Eerste wedstrijden grootveldcompetities


29-09-2009; Hoewel er vorige week al werd gespeeld om de NeFUB-cup, was het afgelopen zaterdag tijd voor de eerste wedstrijden in de grootveldcompetities voor de heren en dames. De eerste divisie heren opende met een knaller tussen de twee grootste concurrenten voor de titel van vorig jaar, HDM 1 en FB Agents. Hoewel vorig jaar HDM 1 de winst in de competitie wist te veroveren, bleek FB Agents dit keer een maatje te groot: zij wonnen met 5-2. HDM 2 was succesvoller, en won met 5-3 van UFC Utrecht 1. Tilburg Floorball 1 debuteerde dit weekend in de eerste divisie, en wist meteen met 5-4 te winnen van Utrecht 2. In de tweede divisie debuteerde ook het tweede team van Tilburg Floorball goed, met een 5-0 winst op HDM 3.

Bij de dames openden de nummers ťťn en twee van vorig jaar zeer sterk. UA Sonics wist met 5-1 te winnen van UFC Utrecht 1, terwijl HDM Hot Shots 1, de nummers drie van vorig jaar, versloeg met maar liefst 10-0. Ook werden afgelopen weekend de allereerste wedstrijden ooit gespeeld in de tweede divisie bij de dames, met een positief resultaat voor FB Agents en debutant Hot Shots 2.


 
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl