Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Heren winnen tweede duel


04-02-2010; 9-1 was de eindscore van de tweede wedstrijd in Spanje. De Georgische tegenstanders hadden de eerste wedstrijd tegen de Slowaken moeten missen. Vandaag waren ze maar met zeven spelers.

Na twee goals van Nederland lukte het Georgie om er een in te leggen. Maar daar bleef het ook bij. Vervolgens was Nederland weer aan de bal. Er volgden in de eerste periode nog twee schoten in het Georgische net en in de tweede periode kwamen er daar nog vijf bij. De derde periode bleef het 0-0.

Het aantal saves van de Nederlandse keepers Carl-Leonard Widjaja en Tom Scholten zegt veel over het verloop van de wedstrijd, namelijk 0, tegen 48 voor de Georgische goalie.

Beste speler werd Jeroen Bart. In de statistieken van poule C staat Jochem de Bruijn eerste met drie punten voor 3 goals.

Morgen om 16.30 uur speelt Nederland tegen Slowakije. Dat wordt weer een stevige wedstrijd. Vandaag speelde Slowakije 3-3 gelijk tegen Italie.

Meer info: www.floorball.org


 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl