Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Floorball Competitie bijna van start


07-09-2011; 

Aangezien op 8 September nog een meeting over technische zaken wordt gehouden, welke ook over de competitie zal gaan, is het schema nog niet gepubliceerd.

Wel is al duidelijk dat er bij de herenteams 2 teams minder zijn ten opzichte van vorig seizoen, terwijl bij de dames het aantal gelijk is gebleven. In de Mixed competitie zullen vervolgens 27 teams de strijd met elkaar aangaan.

Voor 17 september kunnen in ieder geval de volgende herenteams zich gaan klaarmaken voor een bekerwedstrijd:

UFC Utrecht 2

UFC Utrecht 3

UFC Utrecht 4

UA Sonics 2

UA Sonics 3

UFC Groningen

Messed Up 1

Messed Up 2

Floorball Flames Nijmegen

Stick2it

 

De loting zal plaats vinden tijdens de technische meeting van 8 september. Op basis van de competitie uitslagen zullen vervolgens UFC Utrecht 1, Blue Falcons en Tilburg Floorball in de volgende ronde aansluiten. In de kwartfinales sluiten uiteindelijk ook FB Agents, HDM 1, UC Face Off 1 en UA Sonics 1 aan.

Bij de dames zijn 7 inschrijvingen voor het bekertoernooi. Hiervoor zullen 3 kwartfinales worden gespeeld, waarbij FB Agents een bye krijgt, op basis van het winnen van de beker en de landstitel.

 

Meer informatie volgt spoedig... 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl