Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Nationaal damesteam in volle voorbereiding voor het WK


10-10-2011; 

Geplaatst voor WK

Zoals je misschien al weet, heeft het Nationaal Damesteam zich afgelopen februari geplaatst voor het WK Floorball in Zwitserland. Na de kwalificaties in Benidorm zijn we vanaf april weer hard bezig gegaan met de voorbereidingen voor het WK. We hebben momenteel al verschillende trainingsdag en -weekenden achter de rug. De dames hebben er allemaal veel zin en kijken allemaal uit naar de wedstrijden op het WK. Het doel is hier om als team het beste uit elkaar te halen, en een prestatie neer te zetten waar we trots op zijn. We zijn gretig, constant gericht op verbetering en hebben het teambelang bovenaan staan.

4 landen toernooi

In de voorbereidingen op het WK hebben we nog verschillende trainingsdagen en Ėweekenden. Zo zullen we in oktober nog trainen in Groningen en in November in Utrecht. Naast deze dagen en weekenden zullen we ook nog gaan deelnemen aan een 4landentoernooi in Duitsland. Tijdens dit toernooi zullen er wedstrijden gespeeld worden tegen Duitsland, Denemarken en Polen. We zien dit toernooi als een goede voorbereiding voor het WK.

Kom kijken op 27 november

Voor de rest willen we u nog wijzen op onze trainingsdag op 27 november van 10:00 tot 17:00 in de Utrecht Lunettenhal. De dames zullen hier voor het laatst trainen voordat we naar het WK gaan. We zouden het hartstikke leuk vinden als u hier in grote getallen heen komt om de dames succes te kunnen wensen voor hetWK!

Met vriendelijke groet,
Namen het Nationaal Damesteam,

Bart Tiggelaar


 

Meer informatie over het
team

  
Nationaal damesteam 2011 Benidorm
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl