Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Jeugdtoernooi Floorball Experience op zondag 24 juni in Utrecht


01-01-0001; 

 

Jeugdtoernooi Floorball Experience op zondag 24 juni in Utrecht


Op zondag 24 juni vindt voor de vierde keer op rij de Floorball Experience plaats in Utrecht. Een groot, leuk jeugdtoernooi voor heel floorballend Nederland in Sportcentrum Galgenwaard. Elk jeugdlid van jong tot oud, floorballervaren of juist beginner, is van harte welkom! Doe mee aan de Experience en ervaar met velen anderen het enthousiasme over floorball: ervaar de Floorball Experience.


Schrijf in je agenda: zondag 24 juni

De Floorball Experience wordt georganiseerd door UFC Utrecht. Alle verenigingen in Nederland worden uitgenodigd en uit het hele land zullen dus weer teams komen. Deelname aan de Floorball Experience kost 85 euro per team. Hier krijg je een hele dag floorball voor terug met uiteraard mooie prijzen!


Inschrijven en betalen

Inschrijven kan op http://experience.ufcutrecht.nl. Bij de inschrijving wordt tevens om een machtiging gevraagd om eenmalig het inschrijfgeld van jouw rekening af te schrijven. De deadline voor de inschrijving is zondag 20 mei.


A-, B- en C-junioren

Bij de A- en B-junioren wordt er niet op grootveld gespeeld (zoals bij de competitie), maar op kleinveld met keeper (Zwitserse variant). Normale competitie teams zijn daardoor iets te groot, dus maak zelf kleinere teams en schrijf je in op http://experience.ufcutrecht.nl. De C-junioren zullen, net als in de competitie, ook de Zwitserse variant spelen.


D-, E- en F-junioren

De D-, E- en F-junioren spelen gewoon op kleinveld. Meld je aan bij jouw teambegeleider en laat de teambegeleider het team inschrijven op http://experience.ufcutrecht.nl. Ook D-, E- en F-junioren, die geen competitie spelen, kunnen zich aanmelden via de website. Vul alle gegevens in en je ontvangt van de organisatie de deelnemersinformatie.


Meer informatie over de floorball experience

Voor het toernooi is een aparte site opgezet. Hier kun je meer informatie vinden over de Floorball Experience:http://experience.ufcutrecht.nl. Meer informatie over je deelname, verzameltijden en teamdetails volgen richting de toernooidatum per email. Mocht je nu al vragen hebben, dan kun je die natuurlijk altijd mailen (experience@ufcutrecht.nl).


 


 

 
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl