Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Leonoor Begeer nieuwe vertrouwenscontactpersoon bij de NeFUB


20-05-2012; 

Tijdens de ALV heeft het NeFUB Bestuur onze NeFUB vertrouwenscontactpersoon Leonoor Begeer voorgesteld. Zij krijgt haar vaste hoekje in het tabblad "NeFUB" met een doorlink naar "vertrouwenscontactpersoon".

Een stukje achtergrond: Floorballen is heerlijk, maar soms gebeurt er iets waardoor de lol eraf gaat. Als je wordt lastiggevallen bijvoorbeeld, of iemand maakt ‘grappen' of opmerkingen over je. Snel melden, er over praten,  maakt dat er vroegtijdig een einde gemaakt kan worden aan een ongewenste situatie, zodat deze niet verergert en ook herhaling kan worden voorkomen. Als je vragen hebt over de manier van omgaan met elkaar binnen jouw club, als je je afvraagt of dat wel  klopt, dan ben je van harte welkom bij de vertrouwenscontactpersoon van de NeFUB. Dit geldt voor sporters, trainers, coaches, teambegeleiders en ouders.

 Wie is de vertrouwenscontactpersoon?

Mijn naam is Leonoor Begeer, orthopedagoog en personal coach met een eigen praktijk in Amersfoort.  Al vele jaren ben ik als supporter betrokken bij floorball en unihockey in Nederland (man en kind zijn enthousiaste floorballers) en twee jaar als recreant actief. Ik hou van de floorballwereld. Het is een jonge dynamische sport met een open, enthousiaste en sportieve sfeer. Ik zet me graag in om die sfeer te blijven waarborgen, juist nu het aantal floorballers in Nederland groeit. Vanuit mijn werk heb ik ervaring met het omgaan met vragen over grensoverschrijdend gedrag bij volwassenen en kinderen, in verschillende situaties. Ik begeleid mensen die met de oorzaken en gevolgen hiervan hebben te kampen. Goed luisteren en zeer zorgvuldig handelen staat hierbij voorop. Als vertrouwenscontactpersoon in een groeiende organisatie als de NeFUB, wil ik graag op die manier mijn bijdrage leveren aan een veilige en sportieve sfeer, waar speelplezier centraal staat!

Contact

De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen, van elke leeftijd, binnen de sportverenigingen die aangesloten zijn bij de NeFUB.

Tel: 06 18707919       Email: leonoor@kerntraject.nl

Als er sprake is van seksuele intimidatie ,  kun je ook terecht bij het NOC*NSF meldpunt . Dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is: 0900-2025590 (Ä 0,10 per minuut) 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl