Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

NeFUB Competitie Kalender 2012-2013 is klaar


14-06-2012; 

De kalender voor het NeFUB competitie seizoen 2012-2013 is klaar! De nieuwe competitie loopt van september 2012 tot en met april 2013. De meimaand is komend jaar niet aantrekkelijk om wedstrijden te plannen vanwege de vele vakantie weekenden. De heren- en damescompetitie hebben 14 speelrondes plus een play-off weekend; de NeFUB beker heeft 5 rondes; de mixed competitie heeft 6 speeldagen; de jeugd competitie heeft 8 speeldagen. Voor de jeugdcompetitie is gekozen voor één vaste herkenbare speeldag: elke eerste zondag van de maand. Bij het indelen zijn de speeldagen en speelweekenden zo gepland dat er geen overlap meer is met (aansluitende) vakantieweekenden. Dit jaar is ook rekening gehouden met de wensen van de nationale teams om regelmatiger te kunnen trainen.  

Kom je onvolkomendheden of fouten tegen, laat het me even weten: bureau@nefub.nl

Op dit moment wordt druk met verenigingen overlegd over de invulling van de speellocaties en inrichting van de competitie. We hopen de zaalindeling voor de zomer klaar te hebben. Alle verenigingen worden opgeroepen op zo kort mogelijke termijn hun competitieteams aan te melden (dames, heren, mixed, jeugd) bij de bond. Dat geeft ons de mogelijkheid de hele competitieplanning en -roostering voor de aanvang van het seizoen klaar te hebben.

Met dank aan de competitiecommissies,

René 
Nationaal damesteam blauw 2010
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl