Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Maak kans op €5.000,- via “Onze scheids, mijn held”


03-10-2012; 

Scheidrechters vinden het leiden van wedstrijden leuk en uitdagend. Ze leiden de wedstrijden, zorgen ervoor dat alles volgens de spelregels verloopt, houden de tijd en scores bij. Sporters weten dat natuurlijk wel, maar staan er niet vaak bij stil. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangegeven. Pas als de scheids een keer te laat komt, beseffen de sporters weer hoe lastig het is om een wedstrijd zonder scheidsrechter te spelen.

In de week van de scheidsrechter (6 t/m 14 oktober) wordt de campagne "Onze scheids, mijn held" gelanceerd. Het idee van de campagne is dat sporters en verenigingen uitspreken hoezeer zij de scheidsrechters waarderen. De NeFUB is op zoek naar inspirerende verhalen die laten zien hoe floorballverenigingen omgaan met scheidsrechters en/of het arbitragebeleid. Dit kunnen verschillende verhalen zijn, lang of kort. Alle verhalen kunnen op eenvoudige wijze op www.onzescheids.nl worden geplaatst. Op de website kan aan de hand van een aantal vragen het verhaal van de vereniging vertelt worden, hierbij kunnen ook foto's of video's geplaatst worden. Alle verhalen zijn voor iedereen leesbaar, zodat ze zoveel mogelijk verenigingen inspireren. De meest aansprekende verhalen komen bovendien in aanmerking voor een grote prijs. De winnende vereniging krijgt namelijk €5.000,-.

De NeFUB stimuleert de positieve aandacht voor de scheidsrechters en wil jou graag helpen om dat ook te kunnen doen. Al met al een zeer leuke actie, die sporters inspireren om aandacht te geven aan de scheidsrechters. 
ScheidsenJoostenBart
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl