Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Say No to Doping weekenden


16-01-2013; 

Weet jij al dat je onder het dopingreglement valt? Vanaf 1 januari is de NeFUB (verplicht) aangesloten bij de Nederlandse Doping Autoriteit en daarmee moeten alle floorballers zich houden aan het dopingreglement. In veel sporten zou je als sporter niet snel in aanraking komen voor dopingcontroles, dit komt omdat alleen op het hoogste niveau dopingcontroles worden uitgevoerd door de Nederlandse Doping Autoriteit. In de grootveldcompetitie zijn er bij de heren twee divisies en bij de dames slechts ťťn divisie. Hierdoor ben je als floorballer al snel op het hoogste niveau actief en bestaat de kans dat je te maken krijgt met dopingcontroles. Voor veel floorballers gaat er dus veel veranderen.

Om jullie floorballers attent te maken op deze veranderingen heeft de NeFUB de weekenden van 19/20 en 26/27 januari uitgeroepen tot “Say No to DOPING weekenden”. Alle grootveld-wedstrijden worden gespeeld met groene “Say No to DOPING” floorball-ballen. In de sporthal zijn daarnaast diverse flyers aanwezig die meer informatie geven over doping.

Daarnaast wordt er van elk team dat speelt een Most-Valuable-Player (MVP) gekozen. Deze speler wordt gekozen door de wedstrijdtafel en de speler zal een presentje ontvangen.

Op www.dopingautoriteit.nl is veel informatie te vinden over doping, dopingcontroles en de rechten en plichten van sporters op dit gebied. Op de NeFUB website is een gedeelte ingericht voor meer informatie voor sporters en verenigingen. Om op deze pagina te komen kunt je kijken onder het kopje NeFUB en dan te klikken op doping.

Anti-doping poster NeFUB


 
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1
Nationaal damesteam 2011 Benidorm

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl