Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Bedank je penningmeester en maak kans op € 2500,- voor de clubkas!


05-03-2013; 

Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun vereniging, vaak op de achtergrond. Wil je jouw penningmeester een keer in het zonnetje zetten, ga dan naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje! Je kan jouw penningmeester ook nomineren voor deze verkiezing tot Penningmeester van het jaar 2013. De NeFUB ondersteunt dit initiatief van harte en roept alle verenigingen en floorballers op om de penningmeester in het zonnetje te zetten.

De winnende penningmeester krijgt € 2500,- voor de clubkas en er zijn leuke prijzen voor te winnen voor jezelf. Tijdens de Nationale Sportweek maakt de jury onder leiding van Humberto Tan de uitslag bekend en wordt de winnaar feestelijk gehuldigd.

Bedanken of nomineren; in beide gevallen mag je penningmeester vervolgens gebruik maken van alle voordelen van het Penningmeester van het Jaar platform, ter ondersteuning van zijn/haar belangrijke werk.

Jouw penningmeester verdient toch ook een bedankje?! Bedanken en nomineren kan t/m 3 april 2013, ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en doe mee!


Penningmeester van het Jaar wordt mogelijk gemaakt door Davilex, Grote Clubactie en Regiobank en is een initiatief van 2Basics.

Alle partners zijn sterk bij sport en verenigingsleven betrokken en geloven in de kracht van breedtesport. 
WKdames2010Kijlstra
Goaliedames
ScheidsenJoostenBart

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl