Nederlandse Floorball en Unihockey BondLogo NeFUB
Partners:

International Floorball Federation
NOC*NSF
Nederlandse Loterij
Zone
Floorball Academie Nederland

< < Terug

Winnaar landelijke campagne ‘Onze Scheids, Mijn Held' bekend!


07-03-2013; 

Gisterenavond was in Utrecht het afsluitende event van de actie ‘Onze Scheids, Mijn Held'. Basketbalvereniging VBC Akrides uit Velsen is de grote winnaar geworden en heeft de cheque van Ä5000,- mogen ontvangen, uit handen van Micheal van Praag en scheidsrechter Kevin Blom. In de afgelopen maken hebben vele sportverenigingen in Nederland zich via www.onzescheids.nl uitgesproken over de manier waarop zij scheidsrechters, officials en arbitrage waarderen. Ook de NeFUB had haar verenigingen hierop gewezen en heeft meegedaan in de verspreiding van deze actie.

“Door hun uitgebreide aanpak op het gebied van coaching en begeleiding van jonge scheidsrechters, het op ludieke wijze vergroten van de spelregelkennis en het verplicht stellen van fluiten door alle leden van de club laat VBC Akrides zien dat de club zich geweldig inzet op het gebied van arbitrage”, aldus Michael van Praag namens de vakjury. “De beoordelingen van de jury lagen bijzonder dicht bij elkaar, maar uiteindelijk stak het verhaal van VBC Akrides net boven de rest uit.”

De ingezonden verhalen van verenigingen zijn na te lezen op www.onzescheids.nl.

“Onze Scheids, Mijn Held” is een initiatief van het programma ‘Naar een veiliger sportklimaat'. Dit programma is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. ‘Naar een veiliger sportklimaat' wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF. 
WKdames2007Supporters
WKdames2010warmlopen
U19 team in Weissenfels1

 © Nederlandse Floorball Bond - Sportcentrum Papendal - Papendallaan 60 - 6816 VD Arnhem    meer... tel: +31 (0)26 48 34 589    meer... e-mail: info@nefub.nl